Volná místa výroba Olomoucký kraj - Základní vzdělání vše přehledně rozdělené podle nejnovějších nabídek. - strana 4
Nástup možný IHNED. Náplň práce: pomocné práce v potravinářské výrobě; vychystávání obalů, obsluha plnících zařízení; balení, paletizace výrobků Zájemci se mohou hlásit: - zasláním životopisu (CV) na e-mail: bezdekova@frutabohemia.cz; - ...
První kontakt osobně každé pondělí od 10:00 - 11:00 hod., telefonicky v době PO-PÁ od 9:00 - 14:30 hod nebo e-mailem. Náplň práce: - montáž kontejnerů
Pracovní doba (od - do): 5:45 - 14:20. Kontakt telefonicky pondělí až pátek 7:00 - 14:00.
Nástup možný IHNED. Náplň práce: ruční svařování strojírenských dílů (korby, chassis, nádrže, výložníky, držáky, aj.) metodou 135, skládání strojírenských dílů podle technické dokumentace, provádění oprav na svařencích, broušení strojírenských dílů ...
CZ-ISCO 72121 Kontaktní osoba Walaski Jiří, tel. 603274269 (volat 8:00-14:00), e-mail: vyrobapv@seznam.cz, osobně po tel. domluvě. Pracovní doba: Po-Pá 6.00-14.30 hod. Náplň práce: svařování kovových konstrukcí a strojních kovových prvků, příprava ...
První kontakt e-mailem: baranovic@tomza.cz nebo telefonicky na tel. č. 725 107 946. Pracovní náplň: - příjem a výdej zboží - kontrola označení zboží - příprava a manipulace výrobků - zpracování zásilek, příprava a expedice zboží - práce s VZV ...
Zájemci se mohou hlásit: - zasláním životopisu (CV) na e-mail: i.bouchalova@albo.cz; - telefonicky na čísle 605 266 789 - paní Irena Bouchalová
CZ-ISCO 75111 Nutná odborná praxe a ochota pracovat přesčas v případě potřeby. Práce s masem ve výrobě a s nožem na bourárně (vepřové maso), teplota prostředí do +12 °C, ranní směna Po - Pa od 5:00 do 13:00 hod + přesčasy, v případě nutnosti ...
Pracoviště: Technologická č.p. 829/16, Olomouc. Pro vyučené pekaře s praxí nabízíme ranní směny - pondělí až pátek. Nutný zdravotní průkaz a dobrý zdravotní stav. První kontakt možný POUZE mailem nebo telefonicky.
CZ-ISCO 75111 Nutná odborná praxe a ochota pracovat přesčas v případě potřeby. Práce s masem ve výrobě a s nožem na bourárně (vepřové maso), teplota prostředí do +12 °C, ranní směna Po - Pa od 5:00 do 13:00 hod + přesčasy, v případě nutnosti ...