Volná místa profese kuchař pro Jihomoravský kraj vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek.
Noční směny. Požadujeme: výrobu burek, pizza, balkánské speciality, bílé pečivo. První kontakt osobně nebo telefonicky.
vaření hotových a minutkových jídel, strava zdarma
ZamK; První kontakt e-mailem;
VYHRAZENO PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM Osobní kontakt po tel. domluvě Bartošková Dana, tel. 725 465 621 (volat 7:00-12:00 hod.) Pracovní doba: Po-Pá 4 hod. denně; pracovní doba v dopoledních nebo ranních hodinách (podle domluvy) Nabízíme: ...
NÁSTUP MOŽNÝ IHNED. Kontaktní osoba Šromová Tereza, tel.: 734 140 507, 777 687 267 (volat 8:00-15:00), e-mail: vedouci.beneti@seznam.cz, osobně Restaurace u Tří bříz, Dolní č.p. 3658/2, Prostějov Pracovní doba: Po-Pá 6:00-14:30 nebo 4:00-12:30 ...
spolehlivost, možnost ubytování
Pracoviště Kroměříž - Požadavky: praxe v oboru výhodou - vhodné i pro absolventy, vhodné i pro OZZ - Pracovní doba - odpolední směna 14:00-22:00 hod. při plném úvazku, možnost práce i na zkrácený úvazek nebo na dohodu (DPP / DPČ), nástup možný ...
Co Vás čeká? Příprava jídel pro provoz rychlého občerstvení. Pracovní doba Po-Ne od května do září od 09:00 do 21:00 hodin, střídání krátký vs. dlouhý týden. Jaké znalosti a dovednosti požadujeme? Dokončené základní vzdělání, věk nad 18 ...
Pracoviště Kroměříž - Náplň práce: příprava všech pokrmů ve velkokapacitním zařízení, příprava domácích i zahraničních pokrmů, včetně příloh, specialit studené kuchyně, moučníků apod. - Požadavky: vyučení v oboru, praxe v oboru vítána, ...
Pracoviště Kroměříž - Náplň práce: příprava, úprava a podávání teplých a studených jídel, příprava celodenní stravy dle jídelníčku - Požadavky pro vznik pracovního poměru: vyučení v oboru, praxe v oboru vítána, znalost provozu kuchyně, pracovitost, ...