Volná místa profese uzenář vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek. - strana 2
Kontaktní osoba Kratochvíl Pavel, tel.: 725519460 (volat 10:00-13:00), e-mail: kratochvil.p@makovec.cz. Mimo uvedenou dobu lze volat tel. 582 331 684 a nahlásit kontakt pro zpětné kontaktování. Pracovní doba: ranní směna Po-Pá od cca ...
První kontakt emailem prodejny@maso-trebovle.cz či telefonicky: 9-15 hod (tel. 725 975 000).Nabízíme: Práci v ryze české firmě, prostředí moderně vybaveno, každá odpracovaná minuta vzhledem k elektronické docházce zaplacena, práce o víkendech - ...
Práce s narážkou, plnění surovin do obalů pro uzeninové výrobky, příprava výrobků na udírenské koše. Vše zaučíme. Nabízíme: podnikové stravování Kontakt: osobně na adrese Palackého 121, Veltrusy telefonicky 8:00-17:00 pondělí až pátek
Náplň práce: zpracování masa a výroba uzenářských výrobků Požadavky: spolehlivost,chuť se učit novým věcem, zručnost Pracovní doba : pondělí až pátek Zaměstnanecké výhody: Stravování zajištěno - dovoz, možnost nákupu výrobků za výrobní ceny, ...
POŽADAVKY: praxe v oboru nutností, studium výhodou, celková dobrá fyzická zdatnost, zručnost, výborná práce s nožem, zkušenosti s činnostmi (hovězí porážka): ořez hlav, hruzení, vykolení, pajšlování, půlení, těžení loje, opracování hovězích těl, ...
Náplň práce: řeznické práce, pozice na bourárně vepřového masa. V případě zájmu pište na uvedený e-mail.
Náplň práce: řeznické práce, pozice na bourárně vepřového masa. V případě zájmu pište na uvedený e-mail.
Práce se strojním zařízením řeznictví při výrobě sortimentu dle technologických postupů a norem - Spolupráce při příjmu masa a surovin pro výrobu - Bourání masa dle stanovených technologických postupů - Zpracování masa do kuchyňské úpravy dle ...
Upřesňující údaje: Bourání, koštění masa (převážně vepřového), opracování a porcování masa Zaměstnanecké výhody: 1 týden dovolené navíc od 2. roku u firmy, stravenky, stravování v objektu, karta Multisport