Volná místa profese cukrář vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek. - strana 2
KO: Škrobánek Jakub, tel.: 739 193 717 , e-mail: miroslava.peslova@cantina-lafresca.cz Požadujeme: - vyučení v oboru - praxi v cukrářské výrobě Náplň práce: - výroba zákusků, dortů, moučníků, jemného pečiva, pohárů - zdobení, dokončování a ...
Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení. Místo výkonu práce: cukrárna a kavárna La Mija Jesenice u Rakovníka. Pracovní doba: krátký, dlouhý týden. Nabízíme podnikové stravování. Způsob 1. kontaktu se zaměstnavatelem: osobně, tel. ...
Cukárna má otevřeno od středy do neděle. Je možnost dohodnout se na pracovní době mimo neděle.Pondělí a úterý se v provozovně nepracuje. Odměny za práci o víkendu a po skončení hlavní sezóny
Nástup možný IHNED. Požadujeme: nutná praxe při výrobě cukrovinek Zájemci se mohou hlásit u kontaktní osoby - pan Ebrar Melani: - zasláním životopisu (CV) na e-mail: ebrarmelani@gmail.com - telefonicky na čísle 777 147 346
Práce v cukrářské výrobně. Pracovní doba od 6.00 hodin. Kontakt: telefonicky, e-mailem nebo osobně
místo výkonu práce : Mikulášská, Krnov ranní PO - PÁ, vždy od 4:00 Hlásit se na e-mail admin@martinaston.cz
z:16.2.2024 CCo by Vás v práci čekalo? skvělá pracovní doba - ranní PO - PÁ, víkend patří Vám. Péče o váš tým - motivace, vedení, organizace práce a jejich podpora. Jako šéf kuchyně přijdete do styku nejen s vařečkou, ale i s počítačem. Řízení ...
výroba pizzy, výroba zmrzliny pracovní doba dle dohody Způsob kontaktu: osobně na adrese firmy
ZmK výroba zmrzliny a cukrovinek první kontakt telefonicky PO-PÁ 9,00-12,00
75122 Cukráři (kromě šéfcukrářů) ZamK Kontakt telefonicky, e-mailem, osobně po předchozí domluvě. Požadujeme spolehlivost, zručnost, cukrařina jako hobby, pečlivost, smysl pro pořádek a čistotu. Pracovní doba: 6-18 hod., krátký/dlouhý ...